به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزه، طی جلسه ای با حضور مدیران شبکه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش اجرای طرح مکمل یاری و آهن یاری برای دانش آموزان این شهرستان کلید خورد.

در این جلسه دکتر مجید خجسته پور، مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه با اشاره به نقش تغذیه در رشد جسمانی دانش آموزان عنوان کرد: فقر آهن در نوجوانان موجب عوارض مختلفی همچون ضعف بدنی، افت تحصیلی، خستگی و کاهش سطح یادگیری و کمبود ویتامین D سبب عوارضی همچون پوکی استخوان و تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود.

دکتر خجسته پور گفت: مصرف مکمل های غذایی و دارویی از جمله آهن و ویتامین دی در دختران و پسران دانش آموز، آنها را در برابر بسیاری از بیماری ها ایمن می سازد و در این راستا طرح مکمل یاری و آهن یاری به منظور حفظ سلامت و پیشگیری از کم خونی فقر آهنِ دانش آموزان در دستور کار شبکه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش شهرستان فیروزه قرار گرفته است.

ابراهیم حیدری مدیر آموزش و پرورش شهرستان فیروزه نیز ضمن اعلام آمادگی همکاری در این طرح عنوان کرد: دستگاه تعلیم و تربیت آماده همکاری با کادر بهداشت جهت اجرای این طرح برای حدود 8 هزار دانش آموز شهرستان می باشد و در راستای اجرای بهتر این طرح، ارائه آموزش های لازم به دانش آموزان و خانواده آنان در خصوص نقش استفاده از مکمل های غذایی و دارویی در افزایش سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری ها، از برنامه های این دستگاه می باشد.