مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط با حضور بازرسین بهداشت مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان فیروزه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزه، به مناسبت 26 سپتامبر روز جهانی بهداشت محیط، مراسم تجلیل و قدردانی از فعالان این عرصه و تبیین نقش اثرگذار بازرسین بهداشت محیط در سلامت جامعه با حضور پرسنل این شبکه و بازرسین مراکز خدمات جامع سلامت برگزار شد.

ابتدا دکتر مجید خجسته پور، مدیر شبکه، ضمن تبریک روز جهانی بهداشت محیط به تمامی تلاشگران عرصه سلامت، از جهاد این بازرسین در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا و نقش کلیدی آنان در آموزش و نظارت بر پروتکل های بهداشتی تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه مهندس حامد بردبار مسئول بهداشت محیط و حرفه ای این شبکه، گزارشی کوتاه از اقدامات بازرسین بهداشت در یک سال گذشته و تلاش های بی وقفه و خدمات ارزشمند بازرسین در مقابله با کرونا ارائه و بر همت مضاعف بازرسین در حفظ بهداشت و مراقبت از سلامت محیط در راستای تحقق شعار امسال روز جهانی بهداشت محیط با عنوان " بهداشت محیط، راهبرد کلیدی نظام سلامت در مبارزه با همه گیر شدن بیماری ها " تاکید نمود.

در پایان مراسم از مهندس محمدحسن بشارت به پاس تلاش های چندین ساله در واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه و مهندسین بهداشت محیط نمونه خانم ها فاطمه دانایی، سعیده مهدی آبادی و آقای محسن اتابکی تقدیر شد.