
بیش از ٢۴٠بازدید بهداشتی توسط بازرسین بهداشت محیط و حرفه ای و بهورزان شهرستان فیروزه از مساجد این شهرستان در ماه های محرم و صفر انجام شد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان فیروزه در گفتگو با وب دا اظهار داشت: در راستای فعالیتهای بهداشت محیط و نظارت بر اجرای دستور العمل های بهداشتی مقابله با ویروس کرونا در ماه های محرم و صفر و ایام عزاداری سید و سالار شهیدان بیش از ٢۴٠ بازدید بهداشتی از مساجد، تکایا و هیئت های عزاداری انجام شد.
مهندس حامد بردبار افزود: در این بازدیدها که توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای و بهورزان شبکه بهداشت و درمان فیروزه صورت گرفت، ضمن ارائه آموزش های لازم بر رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید شد.
مهندس بردبار افزود: شماره تلفن ۱۹۰ سامانه ارتباطات مردمی سلامت محیط و کار به طور شبانه روزی آماده پاسخگویی هموطنان در خصوص انتقادات و شکایات بهداشتی بوده و شهروندان محترم درصورت مشاهده تخلفات بهداشتی مورد را به شماره یاد شده اطلاع دهند تا بازرسان بهداشت محیط در اسرع وقت نسبت به پیگیری تخلف گزارش شده اقدام نمایند.
این مقام مسئول در پایان ضمن تشکر از کلیه شهروندان که با صبر و حوصله دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نموده اند تاکید کرد: با توجه به اجرای طرح واکسیناسیون سراسری از کلیه شهروندان تقاضا میشود با انجام به موقع واکسیناسیون کرونا و رعایت دستورالعمل های بهداشتی تا زمان واکسیناسیون حداکثری به پایان همه گیری بیماری کمک نمایند.


