معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان فیروزه گفت: هشت هفته متوالی میزخدمت جوانی جمعیت در دوشنبه بازار این شهرستان به همت واحد جوانی جمعیت و مراقبین سلامت فیروزه برپا شده است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزه،دکتر آرزو عشقی بیان کرد: جمعیت یکی از مهمترین مسائل سیاستگذاری در کشور است زیرا افزایش فرزندآوری در جهت برخورداری از جامعه جوان، سالم، پویا و بالنده برای توسعه هر کشوری لازم و ضروری است.
مسئول جوانی جمعیت این شبکه گفت: با توجه به حضور جمعیت بالا در این بازار و در راستای اهداف جوانی جمعیت و فرهنگ سازی فرزنداوری میزخدمت جوانی جمعیت با فعالیت نصب پوستر ها و بنر های تبلیغاتی ، مشاوره فرزنداوری ، توزیع پمفلت برپاشده است.
فاطمه عسکرآبادی عنوان کرد: در این میز خدمت ها دفتر پیشنهادات قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده قرار داشت که پیشنهادات مردمی ثبت می شد و هدایایی به کودکان با مضمون جوانی جمعیت داده شد.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزه
