به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزه، سیزدهمین کمیته جوانی ۱۴۰۲ همزمان با کارگروه سلامت زنان و خانواده در سالن فرمانداری با حضور مهندس باغیشنی فرماندار، دکتر مهماندوست سرپرست شبکه و مدیران ادارات شهرستان برگزار شد.

مهندس باغیشنی ضمن تبریک ولادت حضرت علی اکبر و هفته جوان گفت: آگاهی بخش والدین وارتقا بلوغ فکری در بین مردم برای پذیرش ازدواج آسان و فرزند آوری بسیار مهم است و نگاه ما نباید سنتی و بر اساس رسم های باطل باشد و ما باید جلسات تبیینی برای والدین و جوانان برگزار کنیم تا بتوانیم اهداف و مسائل فرزند آوری برایشان بیان کنیم.

 سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزه در ادامه بیان کرد: نگاه ما به جوانان امروز باید ویژه تر باشد زیرا پیر شدن جمعیت یک اتفاق ساده نیست و می‌تواند مشکلاتی را به وجود آورد که به راحتی قابل جبران نیست، چطور می‌توان گفت مشکل امروز را امروز حل کنیم و مشکل فردا بماند برای فردا مگر مشکل پیری جمعیت را می‌توان به فردا واگذاشت.

دکتر مهماندوست افزود: ۲۰ یا ۳۰ سال آینده که جمعیت پیر شود ،چه راهکاری برای حل آن هست، مشکل پیری جمعیت که در آینده گریبان ما را خواهد گرفت تنها با افزایش جمعیت در امروز حل خواهد شد.

فاطمه عسکرآبادی مسئول جوانی جمعیت اظهار کرد: کارهای بسیاری مانند سیاست‌های تشویقی انجام شده که قابل تقدیر است اما ظرفیت جامعه ما بسیار بیشتر از این حرفاست و اگر بخواهید منتظر سیاست‌های تشویقی و طرح‌ها و مصوبات باشید زمان از دست می‌رود.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزه