کارشناس مسئول فناوری اطلاعات شبکه بهداشت و درمان فیروزه در گفتگو با وب دا، از اتصال ١٠٠ درصدی مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت این شهرستان به شبکه اینترنت داخلی خبر داد.

مهندس سعید کیانی فر با اعلام این خبر اظهار داشت: در برخی مناطق شهرستان از جمله شورگشت، دستجرد، شوریاب و زروند به علت موقعیت جغرافیایی منطقه و وجود موانعی نظیر تپه و کوه های بلند امکان اتصال به شبکه اینترنت داخلی میسر نبود، اما با تلاش و پیگیری های کارشناسان واحد فناوری اطلاعات شبکه بهداشت و درمان فیروزه از هفته گذشته تمامی مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت شهرستان به شبکه اینترنت داخلی متصل شده اند.

وی افزود: طبق گزارشی که از طریق شبکه شمس(شبکه ملی سلامت) وزارت بهداشت نیز قابل حصول است تمامی مناطق زیر مجموعه شبکه بهداشت و درمان فیروزه با وجود مشکلات فراوان و گستردگی و پراکندگی روستاها متصل به شبکه اینترانت و اینترنت داخلی می باشند و تمامی مراحل نصب دکل، پیکربندی آنتن و مسیریابی و خرید تجهیزات توسط پرسنل فناوری اطلاعات بررسی و انجام شده است.

مهندس کیانی فر در پایان خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح بستر لازم جهت اجرای مکاتبات الکترونیک، دسترسی به تمامی سامانه های دانشگاهی و انجام حضور و غیاب آنلاین در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و خانه های بهداشت فراهم گردیده است.