به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزه جلسه هماهنگی اجرای برنامه های هفته ملی کاهش خطر و بلایا با حضور مهندس اسدی بخشدار مرکزی برگزار شد.

 کارشناس مسئول خطر و بلایای شبکه بهداشت اظهار داشت: در این جلسه ضمن بررسی اهمیت توجه به موضوع بلایای طبیعی و آموزش در جهت آمادگی خانوار و جامعه در برابر زلزله و سایر بلایا، درخصوص برنامه های پیشنهادی بحث و تبادل نظر شد.

 مهندس علی رحیم آبادی افزود:هماهنگی جهت آموزش دهیاران و شوراهای محترم جهت تامین اعتبار و یا جذب خیرین جهت خرید تجهیزات ستاد بحران در خود روستا از قبیل چادر اسکان اضطراری ، پتو ، وسایل گرمایشی ، موتور برق ، پمپ لجن کش و مواد خوراکی خشک و کنسروی، آموزش تهیه وسایل گرمایشی توسط دهیاران به اهالی در هر منزل و ذخیره سوخت در دهیاری جهت موارد یخبندان از برنامه های هماهنگ شده با بخشدار بود.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزه