🔸به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزه، با توجه به نزدیک شدن به ایام چهارشنبه پایان سال (چهارشنبه سوری) به منظور هماهنگی جهت پیشگیری و کاهش آسیبهای ناشی از مواد محترقه جلسه ای با حضور ادارات مربوطه در شبکه بهداشت فیروزه برگزار گردید.
🔸کارشناس مسئول مدیریت بلایا شبکه بهداشت و درمان فیروزه در آستانه چهارشنبه آخر سال ضمن بیان خلاصه ای از اقدامات انجام شده در سالهای قبل از کلیه ادارات شهرستان درخواست نمود تا با همکاری و هماهنگی بیشتر ، بتوان چهارشنبه سوری را کم حادثه یا بدون حادثه را سپری نمود.
🔸مهندس بشارت با اشاره اینکه دانش آموزان به عنوان قشر حساس باید با خطرات و عواقب ناشی از مواد محترقه آشنا شوند، افزود: با همکاری ادارات، فرمانداری، آموزش و پرورش و بر نامه ریزی نموده ایم تا آموزش های مختلفی را در مدارس پسرانه طی روز های آتی برگزار می کنیم.


